Menu
Your Cart
Фирма Вайд-Бул ще почива от 23.12 и ще сме на линия, заредени с нова сила и настроение от 03.01.2022г.

Новини RSS фийд

07 ян. Новите клеми Klippon® Connect с революционната SNAP IN връзка.
0 19
Иновативната технология за свързване SNAP IN ще издигне Вашето опроводяване на съвсем друго ниво.„Щракнете“ в бъдещето с Klippon® Connect. Времето е пари. Затова монтажните работи при изграждане на та..
22 ноем. Осигуряване на Интернет свързаност на отдалечени места с продуктите наTeltonika
0 31
Къмпингуването на море или планина с каравана или кемпер е често практикуван начин за прекарване на отпуската или ваканцията. Откъсването от натовареното ежедневие ни дава възможност за пълноценно отп..
16 март Промоционална оферта - THM MultiMark за 1 €
0 412
Възползвайте се от нашата нова оферта за маркиращо устройство на фирма Вайдмюлер!При поръчка на консумативи на стойност от 2,799 лв. без ДДС получавате чисто нов термотрансферен принтер THM MultiMark ..
22 февр. Присъединете се към нас със съвместното създаване на бъдещето на света на IoT с Advantech
0 83
Разгледайте с нас прозренията и бизнес стратегиите за бъдещето на IoT и научете как да разкриватенови бизнес възможности в различни IoT - домейни, като вградени, крайни интелигентни, AI-, 5G- иоблачни..
12 февр. BCS Tools от Beijer Electronics
0 134
Унифицирана софтуерна платформа за свързване на всичките Ви устройстваМашините и производствените линии много често са големи и сложни, с множество автоматизирани компоненти. Може да се окаже трудно н..
25 ян. Tемпературни етикети с RFID-технология
0 179
BRADY предлага нови температурни етикети с RFID-технология, които позволяват разчитане и следене на термпературата за широк набор устройства, оборудване, машини, ракове, кабели и др.Гъвкавите и умни т..
15 дек. Весели Празници от Вайд-Бул!
0 170
Уважаеми клиенти и партньори,С идването на Коледните и Новогодишните празници е хубаво да спрем за момент,за да благодарим и да видим какво сме постигнали и какво е останало на заден план от предизвик..
06 ноем. Добре дошли на НОВИЯ виртуален щанд на Weidmuеller!
0 404
Посетете новия щанд на виртуалния панаир на Weidmuеller с актуална информация за тяхната гама от продукти и услуги. Входът е безплатен за всички и можете да го посетите за ваше удобство, тъй като е от..
31 авг. Мобилен мрежов анализатор за следене на качеството на електрическата енергия
0 269
Мобилният мрежови анализатор клас "А" MRG 512-PRO PQ Flex е предназначен за следене на качеството на електрическата енергия. Продуктът отговаря на стандарта IEC 61000-4-30 и е произведен от Janitza Gm..
30 авг. Мониторинг на двигатели – вибрации, температура, аналогови и цифрови величини / LoRaWaN/
0 187
Фирма Вайд-Бул предлага интересно решение за мониторинг на вибрации и температура на двигатели. Системата се състои от рутер (гейтуей WISE-6600) и сензори WISE-2410 и Wzzard LRPv2.  WISE-6600 обединяв..
05 март Панелите X2-Control с вграден CODESYS
0 189
Панелите Х2-Control съчетават промишлени операторски дисплей и функционалността на контролерите с CODESYS в компактна хардуерна структура. Гамата започва от ултракомпактни модели 4“ до панели с размер..
26 февр. Weidmueller спечели награда за дизайн на серията клеми Klippon Connect
0 171
Weidmueller получи Германска награда за дизайн за иновативната си гама редови електрически клеми Klippon Connect в категорията "Отличен продуктов дизайн". Редовите клеми са избрани главно заради лесна..
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)