Menu
Your Cart

Новини RSS фийд

16 март Промоционална оферта - THM MultiMark за 1 €
0 370
Възползвайте се от нашата нова оферта за маркиращо устройство на фирма Вайдмюлер!При поръчка на консумативи на стойност от 2,799 лв. без ДДС получавате чисто нов термотрансферен принтер THM MultiMark ..
22 февр. Присъединете се към нас със съвместното създаване на бъдещето на света на IoT с Advantech
0 46
Разгледайте с нас прозренията и бизнес стратегиите за бъдещето на IoT и научете как да разкриватенови бизнес възможности в различни IoT - домейни, като вградени, крайни интелигентни, AI-, 5G- иоблачни..
12 февр. BCS Tools от Beijer Electronics
0 93
Унифицирана софтуерна платформа за свързване на всичките Ви устройстваМашините и производствените линии много често са големи и сложни, с множество автоматизирани компоненти. Може да се окаже трудно н..
25 ян. Tемпературни етикети с RFID-технология
0 141
BRADY предлага нови температурни етикети с RFID-технология, които позволяват разчитане и следене на термпературата за широк набор устройства, оборудване, машини, ракове, кабели и др.Гъвкавите и умни т..
15 дек. Весели Празници от Вайд-Бул!
0 131
Уважаеми клиенти и партньори,С идването на Коледните и Новогодишните празници е хубаво да спрем за момент,за да благодарим и да видим какво сме постигнали и какво е останало на заден план от предизвик..
06 ноем. Добре дошли на НОВИЯ виртуален щанд на Weidmuеller!
0 364
Посетете новия щанд на виртуалния панаир на Weidmuеller с актуална информация за тяхната гама от продукти и услуги. Входът е безплатен за всички и можете да го посетите за ваше удобство, тъй като е от..
31 авг. Мобилен мрежов анализатор за следене на качеството на електрическата енергия
0 239
Мобилният мрежови анализатор клас "А" MRG 512-PRO PQ Flex е предназначен за следене на качеството на електрическата енергия. Продуктът отговаря на стандарта IEC 61000-4-30 и е произведен от Janitza Gm..
30 авг. Мониторинг на двигатели – вибрации, температура, аналогови и цифрови величини / LoRaWaN/
0 160
Фирма Вайд-Бул предлага интересно решение за мониторинг на вибрации и температура на двигатели. Системата се състои от рутер (гейтуей WISE-6600) и сензори WISE-2410 и Wzzard LRPv2.  WISE-6600 обединяв..
05 март Панелите X2-Control с вграден CODESYS
0 159
Панелите Х2-Control съчетават промишлени операторски дисплей и функционалността на контролерите с CODESYS в компактна хардуерна структура. Гамата започва от ултракомпактни модели 4“ до панели с размер..
26 февр. Weidmueller спечели награда за дизайн на серията клеми Klippon Connect
0 143
Weidmueller получи Германска награда за дизайн за иновативната си гама редови електрически клеми Klippon Connect в категорията "Отличен продуктов дизайн". Редовите клеми са избрани главно заради лесна..
06 февр. Модулна система FieldPower на Weidmüller – вашето решение за сградна и заводска автоматизация
0 177
От автомобилната индустрия до вятърните паркове, производителите залагат все повече на гъвкави системи за автоматизация, които поддържат широк спектър от функции. Идеалният случай би бил, ако е наличн..
13 авг. Вайд-Бул представя новости в областта на автоматизацията на MachTech & InnoTech
0 85
Вайд-Бул ще участва със собствен щанд на предстоящото издание на изложението MachTech&InnoTech, което ще се проведе между 15 и 18 април т. г. в Интер Експо Център, София. Посетителите на щанд C11 в за..
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)